streda 26. augusta 2015

Umývanie okien, výkladov a následné ošetrenie impregnáciou

Ťažiskovým pilierom upratovacej spoločnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. je bezo sporu umývanie okien a výkladov s následnou aplikáciou hydrofóbnej impregnácie. Táto služba je veľmi žiadaná, pretože spoločnosť spĺňa svojou účinnou technológiou veľmi náročné požiadavky svojich zákazníkov na kvalitu a flexibilitu prevedenia v tejto oblasti upratovania. O vyspelosti a skúsenosti firmy svedčí fakt, že realizuje svoje zákazky prakticky nielen vo všetkých veľkých obchodných centrách, kancelárskych budovách , kultúrnych či zdravotníckych zariadeniach, ale aj u majiteľov malých rodinných objektov. Dôvod prečo tomu tak je, je veľmi prostý ...

Spokojnosť klientov narastá nielen zárukou špičkovej kvality prevedenia, ale v neposlednom rade aj "rozmanitosťou" doplňujúcich služieb, ktoré umocňujú výsledný efekt vyčistených okien a výkladov...
Či už sa jedná o samozrejmé dôkladné vyčistenie a ošetrenie okenných rámov, parapetov, ale aj vyčistenie žalúzií, roliet, lamiel či markíz, alebo odstraňovanie starých reklamných aj nedovolených polepov odborným a kvalitným spôsobom. Dôležitým faktorom je skutočnosť, že každú z týchto činností táto spoločnosť vykonáva aj vo výškach.


umyvanie okien
Umývanie okien a výkladov

Umývanie okien a výkladov a následné ošetrenie impregnáciou


Technológia umývania sklených plôch upratovacou firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o je v prvom rade zameraná na dôkladné umytie skiel a na veľmi kvalitné vyleštenie týchto priestorov bez použitia leštidiel tzv. trikom suchého leštenia. Dôvod, prečo firma leštidlá nepoužíva, je z hľadiska kvality vcelku prozaický. Pri leštidlách nie je záruka, že okamžitý efekt vylešteného skla sa po pár dňoch nezmení na plochu, na ktorej vplyvom klimatických podmienok vystupujú nežiaduce stopy po leštidle zanechávajúcom šmuhy, ktoré vyleštenú plochu úplne znehodnotia.

Po tejto, z hľadiska kvality veľmi dôležitej fáze, prichádza firma s veľmi efektívnou ponukou predĺženia účinnosti a životnosti vyčistených sklených plôch v podobe hydrofóbnej impregnácie.

Na takto veľmi starostlivo vyčistené a vyleštená okná odborní profesionáli firmy nanesú hydrofóbnu impregnáciu GlasProtect. Po zaschnutí a záverečnom dôkladnom vyleštení sa takto aplikovaná nanovrstva vyznačuje spoľahlivou samočistiacou schopnosťou (už žiadne ďalšie používanie čistiacich prostriedkov, iba umytie vodou) a účinnou ochranou proti vonkajším prírodným negatívnym vplyvom v podobe hrdze, machov, hmyzu a pod. Zároveň chráni pred vplyvmi UV žiarenia a spôsobuje nepriľnavosť prachu a nečistôt. Účinnosť tejto samočistiacej impregnácie činí 4-6 rokov a podstatne predlžuje aj životnosť samotných skiel. Nemožno sa teda vôbec diviť nad skutočnosťou, že táto firemná technológia je u zákazníkov v tak veľkom meradle žiadaná a využívaná.

Pre ďalších prípadných klientov je plne k dispozícii e-mailová adresu: centrala@a-servislipka.sk, kde Vám ochotne oznámia podrobnejšie a vyčerpávajúce informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára