streda 27. mája 2015

Výškové umývanie okien

Hlavným cieľom upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je ponúkať svojim klientom služby v najvyššej možnej kvalite, k plnej spokojnosti každého zákazníka.
Na dosiahnutie týchto smelých cieľov má spoločnosť k dispozícii vlastný tím profesionálnych pracovníkov, odborne preškolených vo využití najnovších metód a technológií v každej z upratovacích činností. Bezúhonnosť členov tímu je samozrejmosťou.

Ako jedna z mála upratovacích firiem sme schopní zabezpečiť široké spektrum upratovacích činností. Od umývania okien, výkladov, strojového čistenia kobercov a podláh, upratovania po stavebných prácach, odstránenie graffity až po výškové umývanie okien a presklených plášťov výškových budov.

Umývanie okien a presklených plôch vo výškach


K jednej z mnohých upratovacích činností tejto firmy bezpochyby patrí technologicky a odborne náročné umývanie okien a presklených plôch vo výškach, vrátane ich impregnácie. Spoločnosť tieto práce realizuje pomocou lešenia, vysokozdvižnej techniky a pokiaľ sa jedná o ťažko prístupné priestory, tak využije vlastných certifikovaných horolezcov.

K výškovému umývaniu okien a presklených plôch používa firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. značkové umývacie prostriedky, ale zo zásady nepoužíva leštidlá. Aplikácia leštidiel pôsobí síce v danej chvíli efektne, ale iba na veľmi krátku dobu. Na sklo pôsobia staticky a priťahujú všetky nečistoty z ovzdušia a pôsobením poveternostných vplyvov sa okná rýchlejšie zašpinia.

Riadne vyčistené sklenené plochy pracovníci leštia vždy 100% nou bavlnou. Potom proti činnosti nepriaznivých klimatických vplyvov (UV žiarenie, hmyzu, hrdze, prachu a všetkých nečistôt) firma aplikuje samočistiacu hydrofóbnu impregnáciu Glassprotect. Táto špeciálna nanovrstva ochráni ošetrené sklenené plochy počas 5 tich rokov!

Odborný firemný tím týchto špičkových špecialistov dokáže obnoviť krásu a lesk akéhokoľvek typu výškových budov.

Všetky otázky a informácie prípadných záujemcov o túto unikátnu upratovaciu činnosť Vám samozrejme radi zodpovieme na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára