utorok 12. mája 2015

Umývanie okien a výkladov menších objektov

Jednou z najviac žiadaných činností upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je umývanie okien a výkladov.

Nielen veľké obchodné centrá, ale dnes už aj majitelia obchodov a malých romantických obchodíkov, krčmičiek či majitelia rodinných domov prejavujú o túto potrebnú upratovaciu činnosť stále väčší záujem.

Ak si položíme otázku, čo spôsobuje tento obrat v myslení majiteľov týchto menších objektov, odpoveď je veľmi jednoduchá...

Nie je síce nič jednoduchšie, než to, že predavačka alebo predavač raz, dajme tomu cca za 14 dní umyje výklad. Ale ekonomicky uvažujúci majiteľ si ľahko spočíta, že výdavky za umývacie prostriedky na túto činnosť vyrastú za 1 rok do "slušných" finančných čiastok. A to samozrejme táto kalkulácia nezahŕňa rozmary počasia a poveternostných vplyvov - potom sa môže tento interval podstatne skrátiť...


Umývanie okien, výkladov a ich ošetrenie impregnáciou


Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ponúka preškolený profesionálny tím pracovníkov, ktorí vždy svoju prácu vykonajú s dokonalým výsledkom - zásadnou prioritou je úplná spokojnosť každého zákazníka.

K samozrejmej činnosti pri umývaní okien a výkladov patrí odstraňovanie starých polepov a fólií, vrátane lepidiel - za pomoci korundových žiletiek nedôjde k poškodeniu sklenených plôch.
Umyté okná a výklady firma zo zásady leští iba 100%nou bavlnou, leštidlá rozhodne odmieta, lebo leštidlá na okenných plochách majú v danú chvíľu krásny lesk, ale počas veľmi krátkej doby sa okná stávajú statickými a "priťahujú" na seba všetky nečistoty.

A z môjho pohľadu to najdôležitejšie dodám na koniec. Spoločnosť pre úplnú spokojnosť svojich zákazníkov odporúča, aby po dokonalom vyčistení Vašich okien a výkladov ste využili ich technológiu SAMOČISTIACA HYDROFÓBNA IMPREGNÁCIA, ktorá zabezpečí, že táto impregnačná nanovrsta predĺži čistotu Vašich presklených plôch po dobu 5 rokov. Účinne totiž zabraňuje znečisteniu prírodnými vplyvmi, tvorbe škvŕn od hrdze, nepriaznivému UV žiareniu atď.
Pre podrobné informácie a cenovú kalkuláciu sa neváhajte obrátiť na e-mail. adresu: centrala@a-servislipka.sk  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára