streda 3. júna 2015

Umývanie okien - hydrofóbna nanotechnologická impregnácia

Je veľmi veľa majiteľov, či už veľkých prosperujúcich firiem či rodinných domov, ktorí často riešia problém, ako čo najefektívnejšie docieliť, aby okná, výklady, solárne panely a vôbec všetky presklené plochy ich nehnuteľností čo najdlhšie žiarili čistotou a leskom. Každý z nás dobre vie, čo dokáže s oknami vykonať ktorékoľvek ročné obdobie, obzvlášť to jarné so svojimi nánosmi žltkastého peľu. O ďalších problémoch s čistotou okien v lete, na jeseň či v zime sa nemá zmysel rozširovať. Slnko, vietor spoločne s prachom z ulíc vykoná počas veľmi krátkej doby svoje... Môžeme okná umyť kvalitne ako len chceme, ale za pár dní príde všetka práca navnivoč.


Tohto problému je si veľmi dobre vedomá upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., pre ktorú je umývanie okien a presklených plôch jedným s nosných pilierov upratovacích činností.

Pre svoju poctivú dlhoročnú činnosť zameranú na kvalitu a spokojnosť svojich zákazníkov získala firma veľké renomé. Svoje skúsenosti smeruje k potrebám svojich klientov, ktorým ponúka dlhodobý efekt čistoty a lesku vyčistených okien, výkladov či presklených fasád.

Hydrofóbna nanotechnologická impregnácia



V čom spočíva dlhodobý efekt čistoty a lesku? Áno, ide o tzv. trojfázové ošetrenie okien, výkladov a pod. Prvá fáza spočíva v dôkladnom očistení a odmastení sklenených plôch.
V druhej fáze sa ošetria očistené a odmastené plochy technológiou NanoClean, po jej nanesení sa sklenené plochy po 20 minútach po prvý raz riadne vyleštia.

A prichádza tretia najdôležitejšia fáza tejto technológie, kedy na takto pripravené plochy sa už nanesie a rozotrie hydrofóbna impregnácia GlasProtect, ktorá sa na ošetrených sklenených plochách opäť vyleští do vysokého lesku.

Táto technológia zaručuje, že sklenené plochy impregnované GlasProtectom sa už umývajú iba čistú vodou. Nie je už potreba žiadnych čistiacich prípravkov. Táto nanovrstva odoláva teplotám až 450 ° C a vytvára skutočne spoľahlivý ochranný štít pre sklenený povrch, dôležité je dodať, že takto ošetrené plochy sú paropriepustné s možnosťou "dýchať".


Pre všetkých zákazníkov je podstatné, že vďaka tejto nanotechnológii dochádza k ochrannému účinku proti vode. Tá sa zhlukuje do tzv. guliček a viaže na seba akúkoľvek špinu. Potom prirodzeným pôsobením klimatických podmienok (vietor, samospád) je odvádzaná z ošetrených plôch. Ďalšou prednosťou tejto technológie je, že zabraňuje napadnutiu plesňou, tvorbe škvŕn od hrdze, pôsobeniu soli, vodného kameňa, kyselín alebo zásad.

Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.  garantuje záruku 2 roky s tým, že 100% účinnosť a životnosť tejto progresívne metódy činí 4-5 rokov podľa klimatických podmienok.

Všetky potrebné informácie vrátane cenovej kalkulácie získate na e-mail. adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára