pondelok 29. júna 2015

Odborné umývanie okien a hydrofóbna impregnácia

Súčasná architektúra vo veľkej miere využíva sklo, ako jeden zo základných vzhľadových prvkov pri výstavbe nových úžitkových objektov. Pri moderných výškových objektoch firemných a obchodných centier sú dominujúci faktor obrovské presklené plochy vrátane okien. Tento trend samozrejme platí aj pre ostatnú výstavbu nových objektov, a to podľa potrieb a požiadaviek dnešnej vyspelej doby.
S touto skutočnosťou prichádza nutnosť riešiť otázku efektívnych a kvalitných služieb údržby takto vystavaných objektov. Je nemysliteľná predstava umývania okien, výkladov a všetkých presklených plôch spôsobom, ktorý používali naše babičky a celé naše predchádzajúce generácie...
Bez využitia nových technológií, ktoré ponúkajú moderné čistiace prostriedky a bez vyspelej techniky by údržba a umývanie týchto presklených priestorov bola neuskutočniteľná...
Jedným z pilierov upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o.. je práve činnosť zameraná na túto oblasť upratovacích služieb. Jedná sa o skúsenú firmu, v ktorej je zásadnou prioritou kvalita ponúkaných služieb a spokojnosť jej zákazníkov. Opiera sa o svojich profesionálne a odborne vyškolených pracovníkov s morálnym a bezúhonným kreditom.
Spoločnosť sa vďaka svojim skúsenostiam zameriava na využitie najnovších a najúčinnejších metód v tejto oblasti s jasným cieľom smerujúcim k spokojnosti svojich klientov.

Odborné mytí oken a prosklených ploch včetně hydrofobní impregnace  
Odborné umývanie okien a presklených plôch vrátane hydrofóbnej impregnácie

Hydrofóbna impregnácia

Táto upratovacia firma má silné zázemie a disponuje veľmi kvalitným strojovým parkom. Služby poskytuje úplne na profesionálnej úrovni a ponúka komplexnú starostlivosť v oblasti umývania a následnej impregnácie okien a presklených plôch. Jej pôsobnosť v upratovacích službách v Čechách, na Slovensku, Rakúsku a Nemecku za viac než 20 rokov jej činnosti, je spoľahlivou zárukou kvality a čnie vysoko nad štandardami konkurencie.
Firme A SERVIS LIPKA, s.r.o. v súčasnosti prudko narastá dopyt po impregnácii sklenených plôch, ktorá zásadným spôsobom znižuje náklady na údržbu skiel, predlžuje ich životnosť a razantne zlepšuje samotný optický vzhľad okien, výkladov a presklených priestorov.
Túto impregnáciu firma aplikuje pomocou technológie GlasProtect. Metóda je dvojfázová hydrofóbna nanotechnologická impregnácia na liehovej báze. Je určená na použitie na okná, strešné okná, presklené výklady, sklenené fasády, solárne panely, skleníky a pod. Vyniká ochranným účinkom proti vode a špine a to na princípe tzv. "Lotosového efektu." Na vode odolných nanovrstvách dochádza k zhlukovaniu vody a špiny do guľôčok a následným odvaľovaním z povrchu buď samospádom alebo poveternostnými vplyvmi je zaručená pôvodná čistota umytých sklenených plôch.
Technológia GlasProtect zaistí hydrofobizáciu, olejofobizáciu a samočistiacu schopnosť takto ošetreného skla. Navyše účinne ochráni sklenené plochy pred plesňou, škvrnami od hrdze alebo pred vodným kameňom. Veľkou ekonomickou výhodou tejto impregnácie je, že následné umývanie okien sa už vykonáva len vodou bez akéhokoľvek čistiaceho prostriedku.

Podrobnejšie informácie k tejto prelomovej technológii prípadní záujemcovia získajú na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára