utorok 16. júna 2015

Kvalitné umývanie okien

K jednej z mnohých upratovacích činností firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. na našom trhu, patrí samozrejme tiež umývanie a ošetrenie (impregnácia) okien, výkladov aj presklených plôch výškových budov.

Jedná sa vždy o veľmi kvalitný a profesionálny prístup s tými najlepšími výsledkami. Maximálne úsilie firmy vždy smeruje k plnej spokojnosti zákazníkov.

Tím odborne preškolených pracovníkov má dlhoročnú skúsenosť a sú zárukou kvality a s tým ide samozrejme ruka v ruke spokojnosť zákazníkov...


Umývanie okien, výkladov a presklených plôch vo výškach

Táto spoločnosť so svojou technológiou umývanie a impregnácia okien, výkladov a presklených plôch vo výškach bola dokonale preverená za viac ako 20 rokov svojej činnosti nielen na našom trhu.
Odvádza vždy maximum pre svojich existujúcich aj nových zákazníkov, pretože jednoduchá filozofia každému z nás hovorí, že spokojný zákazník nemá dôvod experimentovať s neoverenými dodávateľmi akýchkoľvek služieb.
Začalo ma zaujímať, v čom tkvie úspech tejto firmy, a došiel som vcelku k jednoduchým záverom. Vedenie firmy starostlivo vyberá svojich pracovníkov - jedná sa vždy o bezúhonných pracovníkov s vysokou odbornosťou s riadnym preškolením v daných oblastiach upratovacej činnosti.

Technológia umývania okien, výkladov a presklených plôch vo výškach


Upratovacia firma A SERVIS LIPKA,s.r.o. vykonáva dôkladné umývanie a čistenie všetkých sklenených plôch vždy bez leštidiel. Zaručuje tým podstatne väčšiu účinnosť a následným nanesením hydrofóbnej impregnácia (nanovrstva - chráni umyté sklenené plochy proti nečistotám, hmyzu, UV žiareniu a má odpudivý efekt proti vode).
Je tu samozrejmosťou, že v náplni umývacieho procesu je zahrnutá aj mnohokrát neľahká práca s odstránením starých grafických polepov.
Firma využíva všetky moderné prostriedky vrátane vysokozdvižných plošín, ale aj odborne zdatných certifikovaných horolezcov. Všetci pracovníci, ako som už naznačil, sú preškolení podľa platných vyhlášok s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť práce.
Svoje služby ponúka firmám, inštitúciám, súkromnej klientele, úradom, zdravotným zariadením a všetkým, ktorí majú o toľko potrebné služby záujem.
Podrobné informácie získate aj na e-maili: centrala@a-servislipka.cz 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára